+38 (04744) 4-69-87
Меню
Остання редакція: 08 листопада 2018

Відзнака видання «Вчені-ботаніки Уманського національного університету садівництва та їх наукові дослідження (1844-2016)»

 

Відзнака видання

«Вчені-ботаніки Уманського національного університету садівництва та їх наукові дослідження (1844-2016)» 

Минулоріч авторським колективом Уманського НУС було видано книгу-альманах під назвою «Вчені-ботаніки Уманського національного університету садівництва та їх наукові дослідження (1844-2016)», присвячену 95-річчю створення кафедри ботаніки.

У книзі висвітлено історію започаткування, формування і становлення кафедри ботаніки Уманського національного університету садівництва. На основі опрацьованого архівного матеріалу, наведено біографічні нариси відомих не лише в Україні, а й за кордоном учених, котрі збагатили ботанічну науку науковими дослідженнями та в різні роки очолювали або працювали на кафедрі ботаніки. У книзі наведено історичні й сучасні аспекти становлення і розвитку ботанічного розсадника, теплично-оранжерейного комплексу та Наукового гербарію УНУС (UM).

 За вагомість та цінність видання, авторський колектив - Т.В. Мамчур, В.П. Карпенко, М.І. Парубок, О.В. Свистун нагороджено дипломом ТОП-10 рейтингу Інституту біографічних досліджень Національної бібліотеки імені В.І. Вернадського в номінації «Колективна біографія».

Вітаємо авторів з вагомим визнанням!

НДЧ УНУС