Міжнародний конкурс студентських наукових робіт “Black Sea Science”
Міністерство освіти і науки України
Одеська національна академія харчових технологій
у співробітництві з
Білоруським державним економічним університетом (Білорусь);
Гомельським державним технічним університетом ім. П.Й. Сухого (Білорусь);
Русенським університетом «Ангел Канчев» (Болгарія);
Університетом харчових технологій (Болгарія);
Алматинським технологічним університетом (Казахстан);
Технологічним інститутом Нінбо Чжецзянського університету (Китай);
Технічним університетом Молдови (Молдова);
Університетом прикладних наук і мистецтв (м. Мутенц, Швейцарія);
Аріельским університетом (Ізраїль);
Телавським університетом ім. Я. Гогебашвілі (Грузія);
Познанським університетом природничих наук (Польща)
під егідою Black Sea Universities Network – об’єднання 110 закладів вищої освіти 12 країн Чорноморського регіону
та ISEKI-Food Association – Європейської Асоціації інтеграції харчових наук та інженерних знань у харчовій галузі
у співробітництві з науковим журналом Central European Researchers Journal
запрошує вас на
Міжнародний конкурс студентських наукових робіт “Black Sea Science”
який проводиться з метою розширення міжнародних зв’язків, активізації наукової роботи студентів як найважливішого фактора формування фахівців,
залучення студентів до участі у наукових програмах, проектній, конструкторській та інших формах науково-дослідної діяльності
Розклад Конкурсу “Black Sea Science 2021”
Початок конкурсу – 1 вересня 2020
Дедлайн подання робіт – 1 лютого 2021
Оголошення результатів І етапу конкурсу – 1 березня 2021
Детально з інформацією та Положенням про проведення Конкурсу можна ознайомитись на сайті http://isc.onaft.edu.ua/