+38 (04744) 4-69-87
Меню
Остання редакція: 11 липня 2022

Конкурс стартапів для представлення їх на міжнародному Саміті «Start-up BW Summit 2022»

Міністерство освіти і науки України інформує про проведення конкурсу 10 інноваційних стартапів для їх представлення на міжнародному Саміті «Start-up BW Summit 2022» (далі – Саміт).

Європейська мережа підприємств Україна як частина найбільшої європейської мережі підтримки бізнесу та інновацій, створеної Європейською комісією та Європейською інноваційною радою та Виконавчим агентством малого та середнього бізнесу (EISMEA), за підтримки МОН України, запрошує вас взяти участь у відборі на міжнародний Стартап Саміт «Start-up BW Summit 2022» який стартує 30 вересня 2022 року в Штутгарті, Німеччина (https://summit.startupbw.de/).

Основна мета заходу: підтримка українських стартапів.

Будуть відібрані 10 українських стартапів для участі у Саміті «Start-up BW Summit 2022», який стартує 30 вересня 2022 року в Штутгарті, Німеччина.

Представникам всіх відібраних стартапів буде оплачена поїздка до Німеччини (переліт, проживання, організаційний внесок) для безпосереднього представлення себе та своєї продукції на Саміті «Start-up BW Summit 2022».

На Саміті зустрінуться стартапи, акселератори та екосистеми, компанії та МСП, венчурні компанії та бізнес-ангели з Баден-Вюртембергу, Німеччини, Європи та світу, щоб презентувати себе та свою продукцію, спілкуватися, обмінюватися ідеями та вчитися один у одного.

Саміт буде зосереджений на штучному інтелекті у співпраці з німецьким Центром штучного інтелекту, одним із шести національних центрів передового досвіду в галузі штучного інтелекту Німеччини.

Відібрані стартапи із B-to-B сектору отримають можливість представити свій стартап на виставковому стенді на цьому Саміті у таких галузях промисловості та технологій:

• Штучний інтелект

• Енергетика та навколишнє середовище

• Електронні послуги та фінтех

• Науки про життя та Медтехніка

• Виробництво та мобільність

• Соціальні інновації та державні технології

• Програмне забезпечення та ІТ-безпека

Вимоги для стартапів, що хочуть брати участь у відборі:

- українське походження та локація.

Для участі у відборі просимо Вас зареєструватися за посиланням до 15 липня 2022 року: https://forms.gle/VFJtPa1k8NLLSEcc6  та надіслати Вашу презентацію англійською мовою, яка повинна містити таку інформацію:

1. Опис вашої продукції/сервісу

2. Рівень готовності продукції/сервісу

3. Опис потенційних споживачів

4. Цінність пропозиції/яку проблему ви вирішуєте

5. Опис команди

6. Вимоги до фінансування

Також просимо надіслати відео про вас та вашу продукцію в довільній формі англійською мовою (до 7 хвилин).

Презентацію та відео просимо надсилати на пошту een.network.ukraine@gmail.com  з позначкою в темі листа: конкурс для участі у Start-up BW Summit 2022

Дедлайн подачі документі: до 25 липня 2022 року.

 

Сайт Міністерства світи і науки України