+38 (04744) 4-69-87
Меню
Остання редакція: 08 лютого 2017

Уманський національний університет садівництва партнер з реалізації демонстраційного проекту в рамках “uр_Running ” програми Європейського Союзу Горізонт 2020

31 січня 2017 року у м. Вінниця делегація Уманського національного університету садівництва взяла участь в семінарі «Використання деревної біомаси від обрізки та викорчовування аграрних насаджень в енергетичних цілях: визначення пілотних проектів», організаторами якого були Науково-технічний центр «Біомаса» та Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» в  рамках проекту “uр_Running ” програми Європейського Союзу Горізонт 2020.

Міжнародний проект «uр_Running», що виконується в рамках програми спільних міжнародних наукових досліджень HORIZON 2020, сприяє розвитку та поширенню технологій біоенергетичної утилізації деревини від обрізки та викорчовування виноградних, оливкових та плодових плантацій. Для досягнення мети проект поєднує дії, що націлені на зміну сприйняття сектору, на підвищення рівня технологічної обізнаності, на поширення інформації щодо реальних успішних прикладів та моделей, яких можна дотримуватися, на просування та заохочення енергетичної утилізації відходів від обрізки та викорчовування плантацій.

Основною метою семінару було: представлення поточних результатів проекту – «Стале постачання деревної біомаси від обрізки та видалення багаторічних сільськогосподарських насаджень - uр_Running».

В процесі проведення конкурсного відбору Уманський національний університет садівництва був обраний в якості партнера з реалізації демонстраційного проекту в рамках “uр_Running ” програми Європейського Союзу Горізонт 2020.

 

Цей проект фінансується програмою досліджень та іновацій Європейського Союзу Горизонт 2020 в рамках грантової угоди № 691748